Agribusiness 4.0 témában került sor a GTK Zárónapra

2019. január 18-án került sor a hagyományos félévi GTK Zárónapra. Az eseményen a GTK junior tagjai bemutatták a három szenior tag által koordinált féléves munkájukat, az Agribusiness 4.0 iparágelemzést. A diákok elemzésük során a világ, Európa és Románia szintjén is áttekintettek több mezőgazdasági alszektort és bemutatták a trendeket, a legfontosabb szereplőket és a stratégiájukat.

Az iparági bemutatót követően több meghívott szakember és a GTK alumni tagjai mellett Maróti Miklós, az AgroVIR Kft. ügyvezetője is véleményezte a diákok munkáját, aki a folytatásban bemutatta az AgroVIR cég munkásságát és az agráripar digitalizációjáról, trendekről, lehetőségekről beszélt a hallgatóságnak.

Az eseményt Kerezsi Miklós, az Antal Zsolt Alapítvány elnöke zárta félév-értékelő beszámolójával, illetve bemutatta az új szervezeti struktúrát a jelenlévőknek, mégpedig a mentorált szintet. A szakmai eredményeik alapján kiválasztott diákoknak egyéni mentori programot és szakmai gyakornoki lehetőséget biztosítunk. Ennek fényében üdvözöltük a mentori programban elsőként résztvevő diákokat, név szerint: Costiniuc Norbert, Griz Zsuzsa és Pádár Zsuzsa. Emellett bejelentésre került az új szenior csapat kiléte is, Barabási Tamás, Bardóczi Beáta, Jakó Zsolt és Nagy Miriám, akiknek gratulálunk az előrelépéshez!

Az előadásoknak a BBTE Közgazdaság- és Gazdálkodástudományi Kara, a vacsorának pedig a Bistro 1568 adott otthont. Ezúton is köszönjük a lehetőséget!