GTK a 29. Bálványosi Nyári Szabadegyetem és Diáktáborban

2018. július 24-29 között került megrendezésre a 29. Bálványosi Nyári Szabadegyetem és Diáktábor, közismert nevén a Tusványos. A rendezvényen a Gazdasági Tanácsadó Klub is saját programokkal képviseltette magát.

A GTK-s eseményre július 28-án, a Penge sátorban került sor. Az előadás-sorozatot a dr. Szász Levente által moderált „Kolozsvártól Kanadáig a Harvardon át” című kerekasztal beszélgetés indította, melyen a kanadai, norvégiai, valamint a  Harvardon szerzett nemzetközi versenytapasztalatokról meséltek a GTK-s diákok, név szerint Éltes Rita, Kelemen Kincső és Szabó Norbert.

Ezt követően, alumni tagjaink, Géger Gyopár és Éltes Rita mutatták be legújabb kutatási eredményeiket a környezettudatos fogyasztói magatartás illetve az étterem-választási szokásokról.

Az előadásokat még érdekesebbé tette a GTK kvíz, ahol az előadásokon elhangzottakkal kapcsolatos kérdésekre kellett a résztvevők válaszokat adjanak. A legjobb válaszadók GTK-s bort, bornyitót, valamint névjegykártya-tartót nyerhettek. Ezúton is gratulálunk a kvízjáték nyerteseinek: Jakó Zsoltnak, Berde Évának, Lukátsy Máténak, Templfi Bernadettnek és Dibernardo Attilának.