GTK-s diákok az IFUA Horváth & Partners esettanulmány versenyén

Az IFUA Horváth & Partners nemzetközi tanácsadó vállalat 2018. november 16-án rendezte meg a stratégiai esettanulmány versenyének döntő szakaszát Budapesten, melyre a GTK-t képviselő csapat is továbbjutott.

A verseny két fordulóból állt, az első fordulóban egy selejtezőre került sor, ahonnan a legjobb 10 csapat került a döntőbe. Az előfordulóból kiválasztott 10 legjobb csapat között szerepelt Budapesten a Synergy csapata is, név szerint Deák Levente, Éltes Rita, Géger Gyopár és Kelemen Kincső, akik a kolozsvári Babeș-Bolyai Tudományegyetem diákjai, illetve a Gazdasági Tanácsadó Klub tagjai.

Az esettanulmány témáját a Cserpes Sajtműhely nevű vállalat szolgáltatta, amelynek árbevétel növelő stratégiát kellett kidolgozni. A bemutatókon kívül a GTK-s diákok részt vehettek kiegészítő programokon is, mint pl.: tanácsadós Beugró szituációs játék, IFUA Non-profit kártyajátéka és beszélgetés a tanácsadói karrierről. A bemutató után egy állófogadásra került sor, ahol a csapat a személyes visszajelzésekből sokat tanulhatott, illetve új kapcsolatokra is szert tettek.

Köszönet a lehetőségért az IFUA Horváth & Partners nemzetközi tanácsadó vállalatnak és munkatársainak!