Második hely és három különdíj a veszprémi menedzsment versenyen

2019. február 23-25 között a veszprémi Pannon Egyetemen megrendezésre került a Tímár László Esettanulmányi Emlékverseny, melyen a GTK diákjai is indultak egy négy fős csapattal: Izsák Réka (Pénzügy és Bank, I. év), Nagy Miriám (Menedzsment, II. év), Tempfli Ákos (Gazdasági informatika, I. év), Tiboldi Dorka (Gazdasági informatika, I. év).

Diákjainknak egy 24 órás időkereten belül kellett kidolgozniuk HR stratégiájukat az Unilever veszprémi Algida Jégkrémgyára számára. A verseny kreatív keretek között zajlott, hiszen a megszokott munka mellett, a résztvevő csapatok egy-egy diákját elvitték a jégkrémgyárba is, ahol közelről megfigyelhették a vállalat működését és betekintést nyerhettek a fagylaltkészítés rejtelmeibe.

Munkájuk eredményeként a GTK csapata a versenyen második helyezést ért el a vendégcsapatok közötti megmérettetés során, valamint elnyerték a legjobb prezentációért járó különdíjat is. Továbbá, Izsák Réka megkapta a legválasztékosabb- illetve a legjobb előadónak járó két egyéni különdíjat is.