„Runner-up” díjat nyert a GTK-s csapat a washingtoni Georgetown University esettanulmány versenyén!

Kiváló teljesítményt nyújtva csoportmásodik helyezést értek el a kolozsvári közgazdász hallgatók az amerikai Georgetown University által szervezett nemzetközi esettanulmány versenyen Washington DC-ben, megszerezve ezáltal a verseny „runner-up” díját. A kolozsvári hallgatók csoportjában a Fordham University (New York) csapata végzett első helyen, a második helyet a kolozsvári Babeș-Bolyai Tudományegyetem Közgazdaság- és Gazdálkodástudományi Karát képviselő csapat szerezte meg, megelőzve ezáltal olyan neves amerikai egyetemek csapatait, mint a Pennsylvania State University, a Stetson University (Florida) és az Emory University (Atlanta).

A Georgetown University gazdasági kara, a McDonough School of Business által szervezett nemzetközi esettanulmány versenyre, a McDonough Business Strategy Challenge-re 2019. február 5-9. között került sor az egyesült államokbeli Washington DC-ben, amelyen összesen 19 amerikai és európai egyetem csapata vett részt. A résztvevő diákok egy non-profit szervezet, az American Cancer Society számára kellett egy olyan átfogó stratégiát kidolgozzanak, amely biztosítja a fiatal önkéntes generációk hosszú távon fenntartható bevonását a szervezet munkájába.

Gratulálunk a kiváló eredményt elérő kolozsvári csapat tagjainak Barabási Tamás, Boga Balázs, Kelemen Kincső és Pádár Zsuzsannának!