Participare la cea de-a 29-lea ediție a Școlii de Vară “Tusványos”

Între 24-29 iulie 2018 a avut loc cea de-a 29-lea ediție a Școlii de Vară “Tusványos” la Băile Tușnad. Clubul de Consultanță în Afaceri GTK a fost prezent și în acest an la eveniment cu o serie de activităţi.

Programele organizate de către GTK au avut loc la cortul “Penge” în data de 28 iulie. Primul eveniment a fost găzduit de dr. Szász Levente, în cadrul căruia trei studenți GTK (Éltes Rita, Kelemen Kincső și Szabó Norbert) au povestit despre experiențele lor la competițiile internaționale de studii de caz organizate la Montreal (Canada), Bergen (Norvegia), respectiv la Harvard.

În a doua parte a evenimentului Géger Gyopár și Éltes Rita, membrii alumni ai GTK au prezentat studiile lor privind comportamentul consumatorului „verde”, respectiv privind modul de alegere a restaurantelor de către clienți.

Prezentările au fost făcute interactive prin intermediul unui test online, în cadrul căruia participanții au trebuit să răspundă la întrebări legate de aceste prezentări. Felicitări pentru câștigătorii qvizului: Zsolt Jakó, Éva Berde, Mátyás Lukátsy, Bernadett Templfi, Attila Dibernardo.