Performanțe lăudabile la competiția de studii de caz al universității Norwegian School of Economics

Echipa formată din 4 studenți ai Clubului de Consultanță în Afaceri GTK a avut o performanță foarte bună la competiția internațională de studii de caz NHH International Case Competition 2018. Concurând cu echipe reprezentând universități prestigioase din America, Asia și Europa de Vest, echipa clujeană formată din Jakó Zsolt, Kelemen Kincső, Kozma Nóra și Pádár Zsuzsánna a avut o performanță lăudabilă pe parcursul rundei de calificare, însă echipa canadiană reprezentând Universitatea din Toronto a fost cea care s-a calificat în finala concursului, câștigând în final locul I al competiției.

Competiția internațională de studii de caz organizată de NHH Norwegian School of Economics a avut loc în perioada 17-21 septembrie 2018, la care au avut ocazia să participe 10 universități de pe 3 continente diferite, incluzând echipa din Cluj. În cadrul competiției echipele au avut sarcina de a elabora o soluție complexă pentru DNB Bank ASA, cel mai mare grup financiar din Norvegia, pentru atragerea generațiilor tinere către utilizarea produselor de economisire și a fondului privat de pensii.

Pe lângă echipa din Cluj la concurs au participat următoarele echipe: BI – Norwegian Business School (Norvegia), Copenhagen Business School (Danemarca), Georgetown University (USA), University of Toronto (Canada), University of Münster (Germania), The Chinese University of Hong Kong, Shenzen (China), City University of Hong Kong (Hong Kong), Sun Yat-sen University (China), Peking University (China).

Felicitări echipei clujene pentru performanțele obținute în cadrul acestui eveniment internațional competitiv!