Rezultate remarcabile la competiția internațională de studii de caz Solvers’ Cup

Concurând în aceeași grupă cu echipe din Canada, Ungaria și Slovenia, echipa reprezentând Clubul de Consultanță în Afaceri GTK a câștigat prima rundă de calificare și s-a clasat pe locul doi în a doua rundă, într-o competiție strânsă cu echipa din Canada, care ulterior a câștigat și finala competiției. Felicitări studenților noștri Tamás Barabási, Péter Deák, Életes Rita și Norbert Szabó pentru această performanță!

Între 14-17 septembrie 2018, Case Solvers și Universitatea Corvinus din Budapesta au găzduit concursul internațional de studii de caz Solvers’ Cup. Membrii GTK au fost, de asemenea, invitați la concurs pe baza rezultatelor anterioare obținute la competiții internaționale de studii de caz. Astfel, membrii GTK au avut posibilitatea de a concura cu echipe reprezentând universități din Marea Britanie, Canada, Ungaria, Germania, Austria, Serbia și Slovenia.

Concursul s-a desfășurat pe două etape de calificare, în prima etapă studiul de caz fiind livrat de Centrul de Transport Public din Budapesta (BKK), iar în al doilea tur de către OTP Bank. Cele 12 echipe au concurat în trei grupe de calificare, câștigătorul fiecărei grupe obținând dreptul de a concura în finala concursului. Membrii Clubului de Consultanță în Afaceri GTK au avut o performanță remarcabilă în cadrul etapei preliminare, câștigând prima rundă de calificare, clasându-se pe locul doi în ansamblu după cea de-a doua rundă de calificare.

Grupa noastră de calificare a fost câștigată de echipa Universității Lazaridis din Canada, care ulterior au câștigat și finala competiției.

Felicitări studenților noștri pentru rezultatul obținut!