Workshop profesional și team-building la Tureni

Workshop-ul profesional și team-buildingul anual al Clubului de Consultanță în Afaceri GTK a avut loc între 19-21 octombrie 2018 la Tureni. Anul acesta participanții au avut sarcina să elaboreze proiecte de fundraising pentru tabăra Yuppi. În prima zi, coordonatorii clubului, Rácz Béla-Gergely și Szász Levente, au prezentat strategia și programul semestrial al Clubului de Consultanță în Afaceri GTK. Acest program a fost urmat de un workshop de analiza unei industrii ținută de membrii seniori ai GTK și Kiss Alpár.

În a doua zi a programului, coordonatorii clubului, respectiv doi membrii alumni GTK au ținut cursuri privind scrierea unei plan de afacere, rezolvarea studiilor de caz, și tehnicile de elaborare a prezentărilor în Powerpoint. În continuare, Német Hunor, membru alumni GTK și voluntar la Asociația Yupii, a ținut o prezentare despre tabăra Yupii și tehnicile de fundraising, și ne-a arătat o altă perspectivă a antreprenorului. Pe baza acestor informații, participanții au avut sarcina să lucreze în echipe de patru studenți la studiul de caz oferit de Asociația Yuppi, și să elaboreze o strategie de fundraising pentru asociație.

În ultima zi a programului, echipele au avut oportunitatea să-și prezinte soluțiile lor în fața unui juriu compus dintr-un reprezentant al Asociației Yuppi, respectiv coordonatori și membri alumni GTK. Juriul a evaluat soluțiile echipelor și a selectat cei mai buni patru studenți care vor reprezenta GTK la competiția de studii de caz ESET Start de la Budapesta.

Proiect de tineret finanțat de MTS!