Az Unilever esettanulmány-versenyének “londoni” globális döntőjébe jutottak hallgatóink

Az Unilever 2020. júlis 8-10 között szervezte meg a „Unilver Future Leaders League” nevű esettanulmány versenyének globális fordulóját. A döntőbe egy GTK-t képviselő csapat is továbbjutott.

Az első kelet-európai regionális fordulót követően, a globális döntőnek Londonban kellett volna megrendezésre kerülnie, azonban a COVID-19 miatt kialakult helyzetben online szervezték meg. A döntőben 24 ország képviselő csapata mérte össze tudását, a több, mint 50 000 jelentkező közül. A feladat az Unilever ernyője alá tartozó Dove márka testápoló szegmensének egy új termékvonal, valamint egy oktató jellegű marketingkampány kidolgozása volt. A Babeș–Bolyai Tudományegyetem Közgazdaság- és Gazdálkodástudományi Karát, illetve a Gazdasági Tanácsadó Klubot (GTK) a Bold Agency nevű csapat képviselte a döntőben, melynek tagjai: Izsák Réka (Bank és Pénzügy, 2. év), Éltes Rita (Vállalkozásmenedzsment mesteri, 2. év), Kelemen Kincső (Vállalkozásmenedzsment mesteri, 1. év).

A döntőt a szingapúri csapat nyerte meg, második helyen az Észak-Afrikát és Közép-Keletet képviselő csapat, harmadik helyen pedig Olaszország végzett.

Gratulálunk a GTK-t képviselő csapatnak!