Felvételi

A kolozsvári Babeş–Bolyai Tudományegyetem (BBTE) Közgazdaság- és Gazdálkodástudományi Karának magyar tagozatos hallgatói körében 2008 óta minden évben meghirdetik a Gazdasági Tanácsadó Klubba (GTK) való felvételt. Ez két formában történhet:

Általános felvételi: minden év október/novemberében MINDEN kolozsvári BBTE KGTK magyar tagozatos hallgató pályázhat. Az általános felvételin felvételt nyert új tagok azonnal bekapcsolódnak minden GTK-alapprogramba.

Kiegészítő felvételi: minden év április/májusában minden olyan kolozsvári BBTE KGTK magyar tagozatos hallgató pályázhat, aki nem végzős mesteris, és az utolsó október/novemberi általános felvételi óta eltelt időszakban díjazott volt (beleértve dicséretet és különdíjat) valamilyen nemzetközi vagy helyi esettanulmány-versenyen, vagy pedig hivatalosan dokumentálható okokból nem vehetett részt a legutóbbi általános felvételin. A hivatalosan dokumentálható okot a motivációs levélben, az esetverseny eredményét az önéletrajzban kérjük (esetenként) feltüntetni. A kiegészítő felvételi során bejutott új tagok csak a következő tanév kezdetekor (október) kapcsolódnak be minden GTK-alapprogramba (féléves, csoportos projekt, menedzsment shadowing), addig csak a GTK-rendezvényeken való részvétel elvárt.

A 2018-as felvételi lépései:

  1. lépés – jelentkezési csomag (CV, motivációs levél és egy bemutatkozó 1 perces videó) feltöltése – 2018. október 12., péntek éjfél. Link: https://goo.gl/forms/E4rPqvSLsKT7Umuw1
  2. lépés – esettanulmány – 2018. október 14., vasárnap éjfél

(Az esettanulmányt a jelentkezők szombat 9.00-kor kapják meg e-mailen. A megoldásokat az office@gtk.ro címre várjuk vasárnap éjfélig)

  1. lépés – interjú – 2018. október 18., csütörtök

(A pontos időpontról a felvételizőket e-mailben értesítjük)

  1. lépés – eredményhirdetés és tevékenység indítása

*A felvételt nyert diákok október 19-21-én a GTK Szakmai Alapozó táborban vesznek részt.

 

Van még kérdésed? Írj bátran az office@gtk.ro e-mail címre! Megtalálsz Facebookon is!