Program Liceal

La începutul anului 2014, Clubul de Consultanță în Afaceri GTK a lansat un program de dezvoltare profesională pentru liceeni. Programul a fost conceput și implementat de către coordonatorii şi membrii alumni ai organizaţiei GTK, având ca grup țintă elevii de liceu din Cluj-Napoca.

Obiectivele programului:

  • Oferirea unor cunoştinţe şi abilităţi practice în domeniul planificării unei afaceri, care să completeze cunoştinţele teoretice dobândite de-a lungul anilor de liceu în cadrul disciplinelor de ştiinţe economice şi a celor de antreprenoriat. Asigurarea condiţiilor pentru însuşirea bazelor gândirii antreprenoriale, care să contribuie în viitor la îndeplinirea obiectivelor studenţilor, indiferent de profilul profesional ales.
  • Diversificarea pe termen lung a profilului profesional al organizaţiei GTK – Business Consulting Club.

Programul se bazează pe trei piloni: în timpul primelor două sesiuni, studenții vor participa la cursuri. În următoarele patru săptămâni, are loc simularea jocului Hotel Midi, în cadrul căreia studenții iau decizii săptămânal despre afacerea pe care o administrează. Jocul oferă posibilitatea de a dobândi cunoștințe de bază despre managementul hotelier. Al treilea pilon al programului este evaluarea însuși, un juriu profesional va evalua munca și rezultatele echipelor.

La finalul programului echipele vor avea posibilitatea să prezinte planul lor de afaceri în faţa unui juriu format din experţi din sfera academică şi economică.

Programul Liceal este susținut de Centrul Cultural G.M. Zamfirescu Satu Mare!

Alumni Liceal