Első és harmadik helyezés az Országos Controlling Esettanulmányi Versenyen!

Egy első és egy harmadik helyezéssel érkeztek haza a Gazdasági Tanácsadó Klub aktív, illetve alumni tagjaiból álló két csapat az Országos Controlling Esettanulmányi Verseny döntőjéről. A dobogó első helyezését az OFFICE csapata (Bánffy Zsófia (Pénzügy és bank III. év), Dinea Márk-Andrei (Pénzügy és bank III. év), Gergely Balázs (Menedzsment III. év), Zsombori Péter (Menedzsment III. év)), valamint a harmadik helyét az OPAL Consult csapata (Bereczki-Orbán Péter (Gazdasági informatika II. év), Daczó Zsolt Tamás (Menedzsment II. év), Fazakas Boglárka (Gazdasági informatika I. év), Kolozsi Gergő (Marketing II. év)) hozta haza Budapestről.

Az OCEV döntője 2024. március 1-én került megszervezésre a Budapesten a KPMG főépületében. A versenyt a Budapesti Gazdasági Egyetem Pénzügyi és Számviteli Karán a Lámfalussy Sándor Szakkollégium szervezte.

Az idei esettanulmányt adó vállalat az msg Plaut Hungary KFT biztosította. A csapatok egy hét alatt kellett megoldást találniuk az msg Plaut valós eseményeken alapuló problémájára, tehát mit csináljon abban az esetben a tanácsadó cég, ha egy olyan projektbe fogott neki, ami már hónapok óta veszteséget generál és a szerződés miatt nem tud megszabadulni tőle.

A kolozsvári csapat felkészítő tanárai dr. Györfy Lehel-Zoltán, dr. Szász Levente és dr. Rácz Béla-Gergely voltak.

 

Gratulálunk GTK-s diákjainknak a kiváló eredményekért!