Középiskolás Program

kozepiskolas

A GTK Középiskolás Program a Gazdasági Tanácsadó Klub (GTK) 2014-ben indított programja, amelynek célcsoportját – első lépésben – a kolozsvári középiskolák diákjai képezik. A programot a GTK koordinátorai irányítják és ültetik gyakorlatba.

A GTK Középiskolás Program céljai:

Az üzleti tervezés oktatásán keresztül olyan gyakorlatias gazdasági tudás átadása, amely a középiskola padjaiban elsajátított elméleti, közgazdaságtani és vállalkozástani ismereteket egészíti ki.
A diákok jövőbeni szakmai profiljától függetlenül az üzleti logika elsajátításához szükséges alapok biztosítása, amelyek hozzásegítik a résztvevőket jövőbeni üzleti (vagy akár nem üzleti jellegű) céljaik eléréséhez.
Hosszú távon a GTK tagjainak szakmai diverzifikációja.

A program során 5 témában szervezünk képzést, ami segít az üzleti terv megírásában.  Továbbá lehetőséget biztosítunk a diákoknak, vállalkozókkal való találkozásra is, hogy személyes tapasztalatcsere útján informálódjanak. Végezetül egy projektbemutató versennyel zárul a program. A megszerzett tapasztalatokat felhasználva, a végcél az üzleti terv megírása és bemutatása a szakmai zsűri előtt.

A program felépítése:

Képzési témák – október- november

  1. Vállalkozói ötlet, vállalkozói magatartás és iparágelemzés
  2. Működési terv és humán erőforrás menedzsment
  3. Marketing
  4. Pénzügy
  5. Prezentáció technika

Projekt bemutatások – december

A Középiskolás Program megvalósulását támogatja az Antal Zsolt Alapítvány és a szatmárnémeti Sport és Ifjúsági Hatóság.

Jelentkezz itt!