Program Liceal

La începutul anului 2014, Clubul de Consultanță în Afaceri GTK a lansat un program de dezvoltare profesională pentru liceeni. Programul a fost conceput și implementat de către coordonatorii şi membrii alumni ai organizaţiei GTK, având ca grup țintă elevii de liceu din Cluj-Napoca.

Obiectivele programului:

  • Oferirea unor cunoştinţe şi abilităţi practice în domeniul planificării unei afaceri, care să completeze cunoştinţele teoretice dobândite de-a lungul anilor de liceu în cadrul disciplinelor de ştiinţe economice şi a celor de antreprenoriat. Asigurarea condiţiilor pentru însuşirea bazelor gândirii antreprenoriale, care să contribuie în viitor la îndeplinirea obiectivelor studenţilor, indiferent de profilul profesional ales.
  • Diversificarea pe termen lung a profilului profesional al organizaţiei GTK – Business Consulting Club.

Programul se bazează pe trei piloni: în timpul primelor două sesiuni, studenții vor participa la cursuri. De asemenea, oferim oportunități studenților și antreprenorilor de a se întâlni și de a face schimb de informații prin experiențe personale. În cele din urmă, proiectul se încheie cu un concurs de prezentare a proiectului. Folosind experiența acumulată, scopul final este să redactezi un plan de afaceri și să îl prezinți unui juriu profesionist.

Programul Liceal este susținut de Direcția Județeană de Sport și Tineret Satu Mare!