Program Liceal

La începutul anului 2014, Clubul de Consultanță în Afaceri GTK a lansat un program de dezvoltare profesională pentru liceeni. Programul a fost conceput și implementat de către coordonatorii şi membrii alumni ai organizaţiei GTK, având ca grup țintă elevii de liceu din Cluj-Napoca.

Obiectivele programului:

  • Oferirea unor cunoştinţe şi abilităţi practice în domeniul planificării unei afaceri, care să completeze cunoştinţele teoretice dobândite de-a lungul anilor de liceu în cadrul disciplinelor de ştiinţe economice şi a celor de antreprenoriat. Asigurarea condiţiilor pentru însuşirea bazelor gândirii antreprenoriale, care să contribuie în viitor la îndeplinirea obiectivelor studenţilor, indiferent de profilul profesional ales.
  • Diversificarea pe termen lung a profilului profesional al organizaţiei GTK – Business Consulting Club.

Programul se bazează pe trei piloni: în timpul primelor două sesiuni, studenții vor participa la cursuri. De asemenea, oferim oportunități studenților și antreprenorilor de a se întâlni și de a face schimb de informații prin experiențe personale. În cele din urmă, proiectul se încheie cu un concurs de prezentare a proiectului. Folosind experiența acumulată, scopul final este să redactezi un plan de afaceri și să îl prezinți unui juriu profesionist.

Programul Liceal este susținut de Fundația Antal Zsolt!