Obiective

celok

Obiectivul principal al Clubului de Consultanță în Afaceri GTK

Obiectivul principal al Clubului de Consultanță în Afaceri GTK este de a contribui la dezvoltarea profesională a studenţilor din cadrul Departamentului de Ştiinţe Economice şi Gestiunea Afacerilor în Limba Maghiară al Universităţii Babeş-Bolyai (UBB), dincolo de educaţia universitară. GTK – Business Consulting Club oferă membrilor săi posibilitatea de a aplica în practică cunoştinţele dobândite în băncile universităţii, prin situaţii economice reale sau apropiate de realitate.

 

Particularităţile GTK – Business Consulting Club şi relaţia acestuia cu UBB:

  • GTK – Business Consulting Club este o organizaţie studenţească specializată în consultanţă în afaceri, şi este formată din studenţi ai Departamentului de Ştiinţe Economice şi Gestiunea Afacerilor în Limba Maghiară, al Universităţii Babeş-Bolyai.
  • Activitatea GTK – Business Consulting Club nu este legată în mod direct de programul educaţionalal UBB; la activităţile sale participă atât profesori universitari, cât şi manageri sau specialişti din mediul de afaceri.
  • GTK – Business Consulting Club este conceput ca o posibilitate extracuriculară, care are ca scop principal dezvoltarea profesională a membrilor, dincolo de educaţia universitară.
  • Prima prioritate a organizației GTK – Business Consulting Club este de a se adapta la realitatea economică, astfel  absolvenţii noştri nu vor deveni teoreticieni, ci mai degrabă practicieniîn afaceri, lucrând în echipe.
  • GTK – Business Consulting Club îşi propune să contribuie la creşterea reputaţiei universităţiiprin cariera profesională de succes a membrilor, prin relaţiile cu mediul de afaceri, respectiv prin participări şi rezultate obţinute la concursuri naţionale şi internaţionale studenţeşti în domeniul afacerilor.

 

Cadrul legislativ şi organizatoric al activităţilor GTK – Business Consulting Club:

  • Cadrul de funcţionare al GTK – Business Consulting Club este asigurat de către Fundația Antal Zsolt.
  • GTK – Business Consulting Club este înregistrat ca un colegiu de specialitate la Federaţia Universitară Maghiară din Cluj-Napoca.
  • În programele GTK – Business Consulting Club participă activ și specialişti din mediul de afaceri , împărtăşind cunoştinţele şi experienţele lor, și asigurând oportunităţi membrilor GTK –  Business Consulting Club de a participa la programe de management shadowing.