Első és második helyezés az Auchan Case Challenge versenyen

2020. október 16-án rendezte meg az Auchan Magyarország a Janus Pannonius Közgazdasági Szakkollégium közreműködésével az Auchan Case Challenge üzleti esetmegoldó versenyt, ahol a Gazdasági Tanácsadó Klubot (GTK) és a Babeș-Bolyai Tudományegyetemet két csapat is képviselte a döntőben.

A verseny során a csapatok két esettanulmány megoldása – HR képzések és fejlesztések vagy az online kereskedelem fejlesztése – közül választhattak, valós és komplex problémákkal nézhettek szembe, amelyek reális szakmai kihívást jelentettek számukra. A HR kategóriában a Polaris csapat tagjai (Kluzsán Kriszta – Vállalkozásmenedzsment mesteri I. év, Kucharszki Ingrid-Éva – Vállalkozásmenedzsment mesteri I. év, Nagy Miriám – Vállalkozásmenedzsment mesteri I. év és Ravasz Attila – Vállalkozásmenedzsment mesteri, I. év) egy méltányos, hatékony és igazságos képzési rendszert kellett kidolgozzanak az Auchan Magyarországnak. Az Auchan e-kereskedelemének fejlesztésével foglalkozó Synergy csapat (Borsos András – Vállalati Pénzügyi Menedzsment mesteri I. év, Hölgyes Orsolya Dorottya – Gazdasági informatika alapképzés II. év, Jakó Zsolt – Vállalati Pénzügyi Menedzsment mesteri I. év és Kelemen Kincső – Vállalkozásmenedzsment mesteri, II. év) elsődleges feladata egy kreatív kampány kidolgozása volt, amellyel a vállalat az online élelmiszer platformjának forgalomarányát tudja növelni.

Az előfordulóban leadott 125 csapat bemutatója alapján kategóriánként 5-5 csapat jutott tovább az online döntőbe, közöttük a Polaris csapat, akik másodikak lettek a HR kategóriában és a Synergy Consulting, elnyerve az első helyet az e-kereskedelemben.

Ezúton is gratulálunk csapatainknak a kiváló munkájukért!