Excel képzés Kristály Csabával

  1. november 6-án, Excel Next Level képzésén vehettek részt a GTK-s diákok, amelyet Kristály Csaba alumni tagunk tartott.

Az első éveseknek szóló modulon Kristály Csaba alumni tag, az Excel logikájáról, valamint a hatékony használatáról tartott gyorstalpalót, közben felelevenítette a már eddig megtanult módszereket, mint a Pivot-tábla használata és dashboard-készítés folyamata.

A gyakorlati feladatok során a GTK tagok hasznos tippeket kaptak a gyorsabb feladatelvégzés érdekében, továbbfejlesztve a gyakorlati ismereteiket.

Ugyancsak november 6-án egyedi, haladó képzésen vehettek részt a másodéves GTK-s diákok, Kristály Csaba vezetésével. Bár az Excel program nem volt újdonság a diákoknak, itt mégis olyan készségeket sajátíthattak el, melyek segítségével a leggyorsabb, legpontosabb és leghatékonyabb munkát tudják elvégezni. A képzés igen intenzív volt, de a szűk három óra alatt sikerült közös feladatokat oldani, új technikákat tanulni, valamint kérdéseket feltenni az előadótól. A diákok sokkal maradtak a képzés után, többek között megtanulták a különböző gyorsbillenytűk használatát, a bizonyos “ENL” gondolkodásmódot, de még az automatizált rendszerek létrehozását is.

Ezúton is köszönjük Kristály Csabának a hasznos tanácsokat és tippeket!