Excel képzés

2022. november 26-án alapozó és haladó Excel képzésen vehettek részt a GTK-s diákok, amelyet Kristály Csaba, GTK alumni tag tartott.

Az esemény első fele az első éves tagoknak szólt, ahol 3 óra alatt átvették az Excel alapjait, beszéltek a logikájáról, hatékony használatáról, beszéltek a Pivot táblák, dashboardok, és rengeteg hasznos, és a vállalati élethez elengedhetetlen függvény használatáról. Az említett fogalmakat elméletben és gyakorlatban is elsajátították.

Az esemény második felében csatlakoztak a másodéves diákok, amikor már haladó szintű fogalmakat tanulhattak meg, mint például a dinamikus táblák létrehozását függvényekkel, a térképek használatát Excelben, az automatizálást és az előrejelzések készítését.

Az Excel program használata a legtöbb diák számára nem volt újdonság, ennek ellenére olyan készségekre tettek szert a GTK-sok, mellyel a legpontosabb, leggyorsabb és leghatékonyabb munkát tudják elvégezni a program segítségével. A képzés intenzív volt, hiszen a hat óra alatt közös feladatokat oldottak, új technikákat tanultak, és ezáltal új tudással is gazdagodhattak.

Köszönjük szépen Kristály Csabának az intenzív képzést!