Középdöntőbe jutás a Wizz Youth Challenge 2019 nemzetközi esettanulmány versenyen

2019 szeptember 2-15. közt került megrendezésre a WizzYouthChallenge 2019 nemzetközi esettanulmányoldó verseny online előselejtezője, melynek szervezője Közép- és Kelet-Európa egyik legnagyobb diszkont légitársasága, a Wizz Air.

Az előselejtezőre 1214 csapat jelentkezett, 44 országból. A versenyzőknek egy olyan stratégiát kellett kidolgozniuk, mely hosszú távon képes fenntarthatóvá tenni a vállalat üzleti tevékenységét, mindezt a lehető legkörnyezetbarátabb módon.

Az előselejtezős megoldások kiértékelése után, a zsűri döntése értelmében a Babeș-Bolyai Tudományegyetem Közgazdaság- és Gazdálkodástudományi Kar Magyar Intézetének csapata, a Jetlag Consulting kvalifikálta magát a 24 csapatot számláló középdöntőbe, mely 2019. október 15-16. közt kerül megrendezésre Budapesten, a vállalat székhelyén.

A Jetlag Consulting csapat tagjai, akik közül hárman egyben a Gazdasági Tanácsadó Klub – GTK alumni tagai is: Costiniuc Norbert-Dániel  (Vállalkozásmenedzsment mesteri, I. év), Pál Tamás (Vállalkozásmenedzsment mesteri, I. év), Szász Zalán (Menedzsment alapképzés, III. év, nem GTK tag) és Vojkuj Csongor (Vállalati pénzügyi menedzsment mesteri, I. év).

Gratulálunk a csapatnak és sok sikert kívánunk a középdöntőben!