Várjuk a jelentkezőket a GTK Középiskolás programra

11. osztályos vagy? Érdekelnek a gazdasági történések? Van egy ötleted, amit próbára tennél?

Jelentkezz a GTK középiskolás programjába!

Immár 7. alkalommal szervezzük meg a GTK Középiskolás Programot, ahova várunk minden érdeklődő 11.-12. osztályos, kolozsvári és szatmári diákot.

A program során képzéseket, beszélgetéseket vállalkozókkal és egy versenyt is szervezünk. A képzéseket úgy alakítottuk ki, hogy egy elméleti alapot és keretet biztosítanak az üzleti ötlet kidolgozására. A beszélgetésekkel, pedig az a célunk, hogy helyi vállalkozók személyes tapasztaltain keresztül nyújtsunk további segítséget az ötlet kivitelezésében. A program egy üzleti tervek versenyével zárul. Itt szakmai zsűri értékeli a bemutatókat és díjazza a csapatokat.

A program céljai, az üzleti tervezés oktatásán keresztül olyan gyakorlatias gazdasági tudás átadása, amely a középiskola padjaiban elsajátított elméleti, közgazdaságtani és vállalkozástani ismereteket egészíti ki.
A diákok jövőbeni szakmai profiljától függetlenül az üzleti logika elsajátításához szükséges alapok biztosítása, amelyek hozzásegítik a résztvevőket jövőbeni üzleti (vagy akár nem üzleti jellegű) céljaik eléréséhez.

Jelentkezési határidő: október 4.

A program felépítése:

Képzési témák – október- november

  1. Vállalkozói ötlet, vállalkozói magatartás és iparágelemzés
  2. Működési terv és humán erőforrás menedzsment
  3. Marketing
  4. Pénzügy
  5. Prezentáció technika

Projekt bemutatások – december

Jelentkezz itt!