Támogatás

A csapatmunka meghatároz! – valljuk a mottónkban. Légy Te is ennek a csapatnak a tagja és támogasd a tehetséggondozást!

Elkötelezett támogatóként választhatod a rendszeres adományozást, ezzel vállalod egy fix összeg befizetését minden hónapban, automatikus banki átutaláson keresztül, egy adott időpontban, egy előre megbeszélt periódusra, amit viszont bármikor megszakíthatsz. Legyen az 30 vagy 50 vagy 100 lej, minden felajánlásnak örülünk és biztos lehetsz benne, hogy a megfelelő helyre irányítjuk.

Spontán támogatóként választhatod az egyszeri támogatást, anyagi lehetőségeidhez mérten egyszeri összeggel segítheted az Antal Zsolt Alapítvány és a GTK – Gazdasági Tanácsadó Klub működését.

Célzottan valamelyik tevékenységünkre szeretnéd felajánlani a támogatást? Fogadd örökbe egyik programunkat, ez azt jelenti, hogy anyagilag és/vagy szakmailag segítesz a megvalósításban. Jelezd ezt a szándékod és felvesszük Veled a kapcsolatot.

Egy cég képviseletében szeretnéd támogatni a munkánkat? A fiskális törvény lehetőséget biztosít erre: a támogatás bizonyos mértékig leírható az állami kasszába befizetendő éves adóból. A törvény értelmében egy,  a forgalom 0.5%-át nem meghaladó és a profitadó 20%-át nem meghaladó támogatás teljes mértékben leírható az állami kasszába befizetendő profitadóból, 7 éven keresztül (Cod Fiscal, Art. 21, Titlul II, Capitolul II, alin. (4), litera (p)). A részletek és a szerződés egyeztetése érdekében vedd fel velünk a kapcsolatot a gtkiroda@gmail.com e-mail címen.

Sok kicsi sokra megy, mondja a közmondás és a tapasztalatunk is azt mutatja, hogy a felajánlott jövedelemadó 2%-ka óriási segítség a működésben. Amennyiben a GTK működésére ajánlanád fel, itt letölthető a formanyomtatvány.

A támogatás bármilyen formáját is választod, biztonságot nyújtasz a szervezetnek. Továbbá olyan aktίv közösség részese leszel, amely a hosszú távú társadalmi fejlődés érdekében ténylegesen cselekszik.