Bereczki-Orbán Péter és Kolozsi Gergő Menedzsment Shadowing tapasztalatai!

2024.április 25-26-án Bereczki-Orbán Péter és Kolozsi Gergő aktív tagjaink Management Shadowing programon vettek részt a Hodler Asset Management vállalatnál, Budapesten, ahol Kiss Alpár napjait követhették végig. A diákok élménybeszámolója alább olvasható:

“Összesen 2 napot tölthettünk el a Hodler Asset Management vállalatnál, ezalatt elsősorban Kiss Alpár foglalkozási köreibe nyertünk betekintést, valamint megismerhettük a többi részleg mindennapjait is. Az első nap, április 25-én, rögtön egy céges születésnapi köszöntőbe csöppentünk bele, ezutan belevetettük magunkat a szakmai tanulásba. Ez a nap elsősorban a jogi környezet megismeréséről szólt. Megtanultuk, hogy milyen jogi eljárásokkal jár egy joint venture kialakítása, majd részletesen kielemeztünk egy ilyen szerződést. A következő napot, április 26-át, egy kávézás kereteibe zárt meeting-gel indítottuk, a nap további részében pedig a pénzügy került a fókuszba, azon belül is a vállalatok átvilágításának módszerei és a cégértékelés. Utóbbinál 3 különböző módszert tanultunk meg, ezek az eszköz alapú értékelés, az EBITDA szorzós értékelés, valamint a diszkontált cash-flow módszerek voltak.

Összességében tartalmas 2 napot tölthettünk a vállalatnál és sok elméleti tudás gyakorlatba való integrációját követhettük végig.

Köszönjük Kiss Alpárnak a ránk fordított figyelmet és időt!”