Brüsszeli tanulmányutat nyert a 7. GTK Középiskolás program 1. helyezettje

2019. december 14-én került megrendezésre a 7. GTK – Középiskolás program döntője, ahol 12 csapat mutatta be az ötleteit és üzleti terveit a szakemberekből, vállalkozókból és egyetemi oktatókból álló zsűri előtt.

Két város, Kolozsvár és Szatmárnémeti, összesen 5 iskolájából jelentkeztek 10. és 11. osztályos tanulók. A közel 3 hónapos program során a diákok képzéseken és beszélgetéseken vettek részt, miközben az üzleti ötletük és üzleti tervük kidolgozásán munkálkodtak.

A GTK – Középiskolás programjának döntőjének végeredménye:

  1. hely – Bozz Gang (János Zsigmond Unitárius Kollégium, Kolozsvár)
  2. hely – Vállalkozók (Báthory István Elméleti Líceum, Kolozsvár)
  3. hely – Fekete Farkasok (Kölcsey Ferenc Főgimnázium, Szatmárnémeti)

A döntő során a csapatok értékes és hasznos tanácsokat kaptak a zsűritől, akiknek ezúttal is köszönjük a jelenlétet: Costiniuc Norbert (Goodwill Consulting Kft.), Csorba Zsuzsa Emese (Civitas Alapítvány), Gáspár Tamás, East Grain Kft.), Györfy Lehel Zoltán (BBTE, Közgazdaság- és Gazdálkodástudományi Kar), Halmen Balázs (East Ride Kft.), Lokodi Katalin (Vibe Events Management), Magyar Zoltán (MOL Románia), Székely Rita (Richter Gedeon), Szász Levente (BBTE, Közgazdaság- és Gazdálkodástudományi Kar).

Köszönjük képzőinknek, akik a szakmai tudásukkal segítették a programot: Bardosán Sheila, Boga Balázs, Erős Lóránt, Deák Levente, Deák Péter, Fábián István és Salamon Ádámnak.

Továbbá köszönjük a támogatóinknak is: Antal Zsolt Alapítvány, Winkler Gyula EP képviselő úr és kabinetje, Vibe Events Management, Szatmár megyei sport és ifjúsági hatóság, Sales Origo Kft., Communitas Alapítvány, Babes Bolyai Tudományegyetem, Közgazdaság- és Gazdálkodástudományi Kar, Culina Nostra.