Kommunikációs képzéssorozat dr. Kádár Magorral

Az első félév során a már hagyománnyá vált kommunikációs képzéssorozaton vehettek részt a GTK-s diákok.

Október 18-án tartotta meg Kádár Magor az idei év első kommunikációs képzését. Az esemény az online térben zajlott, de így is megvolt a barátságos, kellemes hangulat. A képzés első felében a résztvevők egy rövid bemutatkozást kellett tartsanak, aminek a feltétele az volt, hogy mondják el miben jók és legyen megjegyezhető. Ezt követően egy közös szavazás után megbeszélték a szenior és junior tagok, hogy kinek a bemutatkozója maradt meg a legjobban, és miért. Ezután Magor tippekkel látta el a résztvevőket, hogy hogyan kell egy jó első benyomást tenni a bemutatkozás által. A képzés második fele, arról szólt, hogy előadás és prezentációs problémákat beszéltek meg a résztvevők kisebb csoportokban, amit be is kellett mutassanak a képzés végen. Olyan problémákra keresték a megoldásokat, mint a paralingvisztikai problémák, stresszkezelés, lefagyás és a prezentáció strukturálása.

Október 25-én sor került a GTK diákok kommunikációs képzéssorozatának következő részére. Ezen alkalommal a diákok a pitchről tanultak, ami egy frappáns üzleti, szakmai bemutatkozás. A diákok csoportokban dolgozva kellet elkészítsék, majd előadják a tökéletes pitchet, négy különböző közönségnek.  A négy csapat külön készítette el a saját pitchjét a tanároknak, a diákoknak, a médiának és végül, de nem utolsó sorban a szponzoroknak is.

November 7-én sor került a GTK-s diákok kommunikációs képzéssorozatának harmadik részére. Ezen alkalommal minden diák egy saját pitchet kellett bemutasson a csoportnak, amit azután közösen megbeszéltek.  Ezt a pitchet mindenki három közönségnek készítette el, és azt mutatta be mindenki amit a csoport kiválasztott.

December 14-én a Gazdasági Tanácsadó Klub diákjai részt vehettek a félév utolsó, mégis az első élőben megtartott kommunikációs képzésen, dr. Kádár Magor vezetésével. A rendhagyó alkalom során a diákok nem csak, hogy jobban megismerhették egymást, megtanulhatták a storytelling különböző technikáit is és két világhírű PR filmet is elemezhettek, hogy elmélyítsék az addig tanultakat. A négy csapatra felosztott társaság a Johnnie Walker és a Volkswagen PR filmjeit megfigyelve kellett jó storytelling technikákat keressen, melyet a képzés végén közösen bemutathattak. A három órás alkalom nem csak hogy szórakoztató, de igen hasznos is volt a diákok számára, hisz a tanultakat beleépíthetik majd iparágelemzésekbe és versenybemutatókba is.

Köszönjük Kádár Magornak a tanulságos és interaktív képzéseket!