Kovács Kata és Lőrinczi Réka aktív tagjaink Menedzsment Shadowing programon vettek részt

2022. január 6-án Kovács Kata és Lőrinczi Réka aktív tagunk részt vett a Menedzsment Shadowing programon a UBM Feed Romania vállalatnál Laczkó Dénes „árnyékaként”.

A diákok élménybeszámolója alább olvasható:

„Első és legfontosabb dolog amit megtanulhattunk a Menedzsment Shadowing program keretén belül, hogy egy menedzser napjában nincs holtidő, bárhol tud dolgozni és minden körülmény között elérhető. Reggel 8-kor indultunk Kerelőszentpálra és a menedzser már az autóút során ismertette az aznapi programot, ami kimondottan zsúfolt volt, tele meetingekkel. Az első meetingre még az autóból csatlakoztunk be, majd beérve a székhelyre egyből a tárgyalóterembe vettük az irányt, hogy élőben is részt vegyünk rajta.

A nap folyamán összesen 7 meetingen voltunk jelen, köztük egy pénzügyi, egy menedzsment, egy stratégia fejlesztő gyűlésen, valamint az Oprea Avi vállalat vezetőjével történő tárgyaláson. Kimondottan hasznos ismeretekkel gazdagodhattunk, mivel láttuk, hogy hogy kezel egy problémát a menedzser a cégen belül, hogy koordinál egy ülést, milyen új innovatív ötleteket vezet fel, vagy éppen hagy jóvá egy megbeszélés keretén belül.

Megtapasztalhattuk a filmekben látható tipikus „irodajelenetet”, ahol az látszik, hogy az alkalmazottak szívesen járnak dolgozni, mivel családias a hangulat, minden ajtó és jó néhány fal is üvegből van, szóval átlátható az egész munkakörnyezet.

A hosszú napot rengeteg új és hasznos tudással zárhattuk és ezúton is szeretnénk megköszönni Laczkó Dénesnek, hogy bemutatta, hogy milyen is egy állítása szerint könnyű napja!”