Londoni továbbjutás a globális döntőbe az Unilever prágai regionális esettanulmány versenyén

Az Unilever 2020. február 3-án szervezte meg a „Heroes of Tomorrow” nevezetű esettanulmány versenyének Közép-Kelet Európai regionális fordulóját. A döntőbe egy GTK-t képviselő csapat is továbbjutott.

Az első fordulót követően, a regionális döntőre Prágában került sor, ahol 5 ország (Lengyelország, Csehország, Magyarország, Görögország és Románia) képviselő csapata mérte össze tudását. A feladat az Unilever ernyője alá tartozó Magnum brand átgondolása és egy integrált kommunikációs kampány kidolgozása volt. A Babeș–Bolyai Tudományegyetem Közgazdaság- és Gazdálkodástudományi Karát, illetve a Gazdasági Tanácsadó Klubot (GTK) a Bold Agency nevű csapat képviselte a döntőben, melynek tagjai: Izsák Réka (Bank és Pénzügy, 2. év), Éltes Rita (Vállalkozásmenedzsment mesteri, 2. év), Kelemen Kincső (Vállalkozásmenedzsment mesteri, 1. év).

A döntőt a magyarországi csapat, illetve a kolozsvári Bold Agency nyerte meg, akik ezáltal továbbjutottak a globális döntőbe, amely Londonban kerül megrendezésre 2020 áprilisában.

Gratulálunk a csapatoknak, és sok sikert kívánunk a továbbjutóknak!