Negyedik helyezés és döntős részvétel a 96 csapatos XXI. Országos Esettanulmány Versenyen

2020. szeptember 26-28 között került megrendezésre a XXI. Országos Esettanulmány Verseny (OEV) a Budapesti Corvinus Egyetem és az EVK Szakkollégium szervezésében, mely a Kárpát-medence legrangosabb magyar nyelvű versenyének számít.

Idén is kétfordulós rendszerben szervezték meg a nemzetközi eseményt. Az online előfordulót követően a 96 jelentkező közül mindössze 12 csapat jutott tovább a budapesti döntőre, közöttük volt a Babeș-Bolyai Tudományegyetem Közgazdaság- és Gazdálkodástudományi Magyar Intézetét és a Gazdasági Tanácsadó Klubot (GTK) képviselő Synergy Consulting csapat (Fábián István – Vállalkozásmenedzsment mesteri II. év, Izsák Réka – Pénzügy és bank alapképzés II. év, Jakó Zsolt – Menedzsment alapképzés III. év, Vojkuj Csongor – Vállalati Pénzügyi Menedzsment I. év), valamint az Amazon(u)s csapat (Farkas-Hegyi Beátrix – Menedzsment alapképzés II. év, Kozma Nóra – Menedzsment alapképzés III. év, Nagy Miriám – Menedzsment alapképzés III. év, Tiboldi Dorka – Gazdasági informatika alapképzés II. év). Csapataink a járványhelyzet miatt a budapesti döntőbe online kapcsolódhattak be.

Az esettanulmányt a MOL-Csoport szolgáltatta, a résztvevő csapatoknak másfél nap állt rendelkezésükre, hogy kidolgozzák stratégiájukat, amelyet gyakorló szakemberekből álló zsűri előtt prezentálhattak. A verseny döntőjébe 4 csapat jutott be, köztük voltak a Synergy Consulting csapat is, akik végül a 4. helyen végeztek.

Gratulálunk a kiváló eredményért csapatainknak!