MUSIC SPEAKS NOW címmel, zeneipari elemzést mutattak be a GTK hagyományos Zárónapján

2019. június 7-én került sor a hagyományos GTK Zárónapra. Az eseményen a GTK junior tagjai bemutatták a négy szenior tag által koordinált féléves munkájukat, a zeneipar tárgyában készült iparágelemzést. A diákok elemzésük során a világ, Európa és Románia szintjén is áttekintették a trendeket, bemutatták a legfontosabb szereplőket a számottevő al-ágazatokban. Továbbá befektetési javaslatokat fogalmaztak meg az érdeklődő közönségnek.

Az iparági bemutatót követően, Jeges Zsolt, zenei producer, a hamburgi székhelyű Atomic CEE nevű zenei és kommunikációs tanácsadó cég alapítója és vezérigazgatója, valamint a Magyar Független Lemezkiadók Szövetségének elnöke, véleményezte a diákok munkáját, illetve beszélt az iparágban fellelhető nemzetközi szereplések esélyeiről.

Az eseményt Kerezsi Miklós, az Antal Zsolt Alapítvány elnöke zárta félév-értékelő beszámolójával, illetve az alumni tagok avatásával. Ezúton is gratulálunk Costiniuc Norbert, Griz Zsuzsa, Molnár Eszter, Fábián István, Pádár Zsuzsa, Tankó Ervin, Virágh Tihamér tagoknak.