Music industry insights 2019 – analiza industriei de muzică la festivitatea de închidere a semestrului

În data de 7 iunie 2019 a avut loc festivitatea de încheiere a programului din semestrul II. al Clubului de Consultanță în Afaceri GTK, în cadrul căreia membrii juniori – coordonați de patru membri seniori – au prezentat proiectul lor de analiză a industriei de muzică. După analiza tendințelor la nivel mondial, european și național, studenții au propus sugestii de dezvoltare jucătorilor de pe această piață.

Prezentarea a fost urmărită și evaluată de Jeges Zsolt, fondator și director executiv al unei firme de consultanță de muzică și comunicare, numită Atomic CEE, precum și președintele Asociația maghiară a birourilor de record independente. Invitatul special al evenimentului a ținut de asemenea o prelegere privind caracteristicile industriei de muzică.

Evenimentul a fost încheiat cu raportul semestrial al președintelui Fundației “Antal Zsolt”, dl. Miklós Kerezsi, și cu felicitarea noilor membri alumni ai organizației: Costiniuc Norbert, Griz Zsuzsa, Molnár Eszter, Fábián István, Pádár Zsuzsa, Tankó Ervin, Virágh Tihamér.