Premii la cea de-a 35-a Conferință Națională Științifică Ștudențească

Cu o performanță excelentă, membrii GTK au ocupat două locuri pe primul, unul pe al doilea și un al treilea loc în secțiunea Economie a celei de-a 35-a Conferință Națională Științifică Ștudențească. Rezultatele obținute pun, de asemenea, institutul nostru în fruntea bazinului Carpaților în ceea ce privește cercetarea studenților, oferind o confirmare pozitivă definitivă a competitivității internaționale a atelierelor și formării noastre de cercetare științifică a studenților. Felicitări membriilor noștri și coordonatorul lor!

În perioada 22-24 aprilie 2021, Departamentul de Economie al celei de-a 35-a Conferinţei Ştiinţifice Naţionale Ștudențești organizată de către Universitatea din Sopron a avut loc în formă online, din cauza situației epidemice. La conferință, membrii noștri de GTK au câștigat și 4 premii, după cum urmează:

Locuri I.:

Departamentul Managementul Resurselor Umane: Ottó Csíki (coordonatorul științific: Dr. Levente Szász)

Dezvoltare durabilă – Departamentul de practici corporative ecologice: Ottó Csíki (coordonatorul științific: Dr. Levente Szász)

Locul II.:

Departamentul Strategie și Managementul Schimbării: Kincső Kelemen (coordonatorul științific: Dr. Levente Szász)

Locul III.:

Managementul producției și serviciilor, logistică, departamentul de gestionare a lanțului de aprovizionare: Nóra Kozma (coordonatorul științific: dr. Levente Szász)

În plus, unul dintre membrii noștri a câștigat un premiu la Departamentul de Științe sociale al celei de-a 35-a Conferinţei Ştiinţifice Naţionale Ștudențești:

Locul III.:

Departamentul Sociologie 3: Eszter Molnár (coordonatorul științific: dr. Dénes Csala)

Felicitări câștigătorilor noștri și coordonatorul lor!