Locul doi și premiul special obținut la concursul internațional de studii de caz Solvers’ Cup

Echipa studenților GTK a obținut locul doi și premiul special la proba de 10 ore la concursul internațional de studii de caz Solvers’ Cup din Budapesta. În perioada 8-11 august echipa alcătuită din Borsos András (Finanțe și bănci, anul II.), Farkas-Hegyi Beatrix (Management, anul I.), Szép Hunor (Finanțe și bănci, anul I.) și Tiboldi Dorka (Informatică economică, anul I.) a reprezentat Universitatea Babeș-Bolyai și GTK la concursul internațional de studii de caz Solvers Cup, organizat la Budapesta de organizația Case Solvers.
Concursul era alcătuit din două cazuri. În primul caz, studenții trebuiau să găsească soluții pentru compania DHL și să construiască o strategie de expansiune, la care au avut la dispoziție patru ore. Apoi, în final, cazul lung, care ținea zece ore, era în legătură cu o organizație non-profit din Ungaria, pentru care au trebuit să alcătuiască o strategie de strângere de fonduri și de expansiune.

Cele două soluții au fost premiate separat de către organizatori. În cazul de patru ore, echipa a terminat pe locul patru, iar în cel de zece ore, au terminat pe locul doi și au câștigat un premiu special pentru cea mai implementabilă soluție. Felicitări pentru ei!