Două echipe studențești ale Clubului de Consultanță în Afaceri GTK s-au calificat în finala concursului internațional de studii de caz de la Toronto

Două echipe studențești ale Clubului de Consultanță în Afaceri GTK s-au calificat în finala concursului internațional de studii de caz de la Toronto

După o etapă de calificare la nivel mondial, ambele echipe studențești ai UBB FSEGA și GTK au ajuns în finala TOP 10 a competiției de studii de caz organizată de Universitatea din Toronto și Rotman Commerce Entrepreneurship Organization din cadrul universității din Canada. Acest lucru va permite echipelor din Cluj-Napoca să concureze în finala organizată în Toronto în  ianuarie 2022 cu studenți de la universități precum Universitatea Johns Hopkins, Universitatea Western, Universitatea din Waterloo și universitatea gazdă din Toronto. Premiile competiției au o valoare totală de $5.000.

Runda preliminară a concursului de studii de caz s-a desfășurat în perioada 16-24 octombrie 2021. Cele 17 echipe universitare participante la concurs au propus strategii de dezvoltare pentru lanțul de magazine T&T Asiatic Canadian, prezentându-le online unui juriu format din reprezentanți ai companiei și ai universității organizatoare asociate. După prezentare, studenții au participat la un workshop al co fondatorului companiei de dezvoltare software Wombo.ai. Pe baza prezentării lucrărilor depuse și a soluției, ambele echipe s-au calificat cu succes între echipele finaliste.

Echipele finaliste reprezentând Facultatea de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor din cadrul Universității Babeș-Bolyai, respectiv Clubul de Consultanță în Afaceri GTK:

  • Echipa Phoenix: Beáta Evelin Székely (Informatică economică, anul 2), Noémi Székely (Management, anul 2), Péter Szekernyés (Finanțe și bănci, anul 2) și Dóra Szőke (Management, anul 2)
  • Echipa UNIT – András Gergely Csenteri (Informatică economică, Anul 3), Ferenc Domokos (Management, Anul 3), Ákos György (Finanțe și bănci, Anul 3), Kende Pásztor (Management, anul 2).

Coordonatorii echipelor au fost dr. Lehel Györfy, dr. Béla-Gergely Rácz și dr. Levente Szász.

Le dorim ambelor echipe GTK mult succes în finala de la Toronto din 15 ianuarie 2022!